Menu-forslag
Her forslag til forskellige menu-sammensætninger
– har I andre ønsker, er der også plads til det!
Ring på 22379606 eller skriv på sannesmad@email.dk
Forretter
Alle forretter er portionsanrettet. Minimum 20 pers.
Rejecocktail med sprøde salater, mango og forårsløg
toppet med spirer og ærteskud.
Hertil en avocadocreme og hjemmebagt brød
68,-
Cæsarsalat med grillet kylling, sprød bacon,
parmesan og syltede rødløg
65,-
Carpaccio af kalvefilet med ruccola, bagte cherrytomater
hjemmelavet pesto og revet parmesanost
& hjemmebagt foccacia
95,-
Varmrøget laks med salat anrettet med bagte cherrytomater,
ristede pinjekerner & revet parmesan,
hertil hjemmelavet pesto samt hjemmebagt brød
85,-
Rimmet torsk med aioli, jordskokkechips,
bacondrys og balsamicobagt rødbede
85,-
Blomkålscremesuppe med grillet kammusling og dildolie
samt hjemmebagt brød (skal varmes og anrettes ved kunden)
65,-
Hovedretter
Det varme pakkes i termokasser & salater anrettes i pæne fade. Der sendes fade og skåle med ud medmindre andet aftales. Minimum 20 pers.
Culottesteg af dansk kødkvæg med glace, kartoffel
og salat eller grønt
185,-
Oksemørbrad med rødvinsglace, selleripuré,
2 slags grønt samt kartoffel
245,-
Venøbøf af inderlår fra dansk kødkvæg med 2 kolde saucer,
kartofler, salat & brød
185,-
Langtidsbraiserede kæber fra gris med skysauce,
rødbedesalat & bagt mos
175,-
Mørbrad af gris med persillefyld hertil stegte portobellosvampe
& rødløgskompot, kartofler & timiansky
175,-
Pulled pork med hjemmebagt Briochebolle
hertil slaw af forskelligt kål, hjemmelavet barbequesauce,
hjemmelavet dijonnaise med æblestykker & syltede rødløg
175,-
Gammeldags stegt kylling med skysauce, kartofler,
salat med mormor dressing sødt og surt efter årstiden
185,-
Desserter
Minimum 20 pers.
Gateau Marcel (fyldig chokoladekage) med friske bær.
Portionsanrettet på fad
95,-
Hjemmebagte pandekager
med hjemmelavet vaniljeparfait & hjemmelavet syltetøj
65,-
Citronfromage anrettet i portionsglas
pyntet med flødeskum & nøddekrokant
55,-
Hindbærmousse anrettet i portionsglas
pyntet med friske bær
55,-
Chokolademousse med appelsin,
ristede nødder og chokoladespåner
75,-
Gammeldags hjemmelavet æblekage med nøddekrokant
og makroner anrettet i portionsglas.
Pyntet med flødeskum og chokoladespåner
55,-
Buffet
Minimum 20 pers.
Buffet no. 1
- Varmrøget lakserilletes med limemarineret fennikel
- Okseculotte med skysauce
- Kartoffel efter årstiden
- 2 x salater & dressing efter årstiden
- Brownie med hindbær hertil friske bær hjemmelavet vaniljeparfait & hindbærcoulis
- Hjemmebagt brød
320,-
Buffet no. 2
- Serranoskinke anrettet med sprød salat, langtidsbagte cherrytomater, mozzarella & hjemmelavet pesto
- Kalvetyndsteg med timiansky
- Kartoffel efter årstiden
- 2x salater & dressing efter årstiden
- Panna cotta med appelsingelé
- Hjemmebagt brød
295,-
Konfirmation
Minimum 20 pers.
Forretter
Rejecocktail med salat, spirer,
dressing & hjemmebagt brød
65,-
Varmrøget laks (portionsstykker) med salat, hjemmelavet pesto, langtidsbagte cherrytomater, ristede pinjekerner, revet parmesan & hjemmebagt brød
85,-
Cæsarsalat med grillet kylling, bacon, parmesan, syltede rødløg & dressing (anrettet i glasskåle)
65,-
Buffet
- 2 slags kød, 2 salater efter aftale med dressinger, hjemmebagt brød
- flødebagte kartofler & ristede kartofler.
- Kalveculotte
- Kyllingeinderfiletter i baconsvøb
- Bbq marineret svinefilet.
- Bbq marineret kyllingebryst
- Vælg mellem okse og gris eller kylling og okse.
230,-
Desserter
Hemmebagte pandekager med hjemmelavet vaniljeparfait & hjemmelavet syltetøj
65,-
Citronfromage i potionsglas pyntet med flødeskum, nøddekrokant
55,-
Hindbærmoussé anrettet i portionsglas pyntet med friske bær
55,-
Betingelser for mad ud af huset
Bestillinger skal være 15 – 20 personer, udbringning i Holstebro, Struer og omegn koster 260,-
Derudover tillægges der 15,- pr km.
Brugte fade og service leveres tilbage den efterfølgende hverdag med mindre andet er aftalt.
Kontakt mig
Skriv på sannesmad@email.dk eller ring på 22379606, svarer jeg ikke med det samme, vender jeg tilbage hurtigst muligt og vi kan få afstemt forventningerne.